Kontakti

Hvala, da ste obiskali www.accu-chek.si.

 

Pošljite nam el. sporočilo

Za vprašanja o merilniku Accu-Chek nam pošljite el. sporočilo:

Polja z zvezdico(*) so obvezna.
*Ime:
*Priimek:
*Država:
*Telefon:
*Elektronski naslov:
*Zadeva:
*Sporočilo:
Razumem splošna določila in se z njimi strinjam. Podjetje Roche d.o.o. lahko moje osebne podatke kot upravljavec osebnih podatkov uporablja za sodelovanje v nagradni igri, za namene obveščanja o skrbno izbranih informacijah in ponudbah, za katere bo menilo, da so zame zanimive, ter za izvajanje tržnih raziskav. Seznanjen sem, da se iz sistema sporočil lahko kadarkoli izpišem, in sicer tako, da to sporočim na elektronski naslov slovenija.accu-chek@roche.com ali pokličem na 080 12 32.

Podjetje Roche d.o.o. vam zagotavlja, da bo z vsemi vašimi podatki ravnalo strogo zaupno in jih ne bo posredovalo tretjim osebam. Vaši posredovani podatki se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja ne odjavite. Od prejemanja informacij se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da pišete na elektronski naslov slovenija.accu-chek@roche.com ali pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 12 32 (od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro).

Pošji sporočilo

 

Pokličite Center za pomoč uporabnikom in servis:

  • če vam merilnik pogosto javlja sporočila o napakah, tako da ga zato ne morete uporabljati
  • če potrebujete pomoč pri uporabi merilnika Accu-Chek družbe Roche d.o.o.
  • če dvomite v rezultate meritev vašega merilnika Accu-Chek družbe Roche d.o.o.
  • če imate težave pri prijavi v zavihku Moj Accu-Chek ali registraciji na spletu

Brezplačen telefon: 080 12 32
Uradne ure: od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro

 

Pomoč za insulinske črpalke

Za več informacij ali pomoč pri uporabi insulinske črpalke Accu-Chek pokličite 041 391 125 (od ponedeljka do petka med 8. in 16. ter v nujnih primerih kadar koli).

 

Posvetujte se z zdravstvenim osebjem.

  • Če imate vprašanja o sladkorni bolezni, zdravilih ali zdravi prehrani
  • Če so vaši rezultati merjenja neobičajni in vanje dvomite, rezultati preverjanja delovanja merilnika pa so pravilni (znotraj dovoljenega območja delovanja), so lahko neobičajni rezultati posledica neznanega zdravstvenega stanja ali vpliva drugih kemijskih snovi. Zato se, prosimo, čim prej posvetujte s svojim zdravstvenim osebjem in se dogovorite za laboratorijski pregled ravni glukoze v krvi.