Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Insight Recall

Nujno varnostno obvestilo

Pomembno obvestilo o nekaj serijah pripomočkov – adapterja in cevk Accu-Chek® Insight za povezavo med prednapolnjeno ampulo z insulinom in insulinsko črpalko. Ugotovili smo, da je možno iztekanje insulina, zato smo s trga umaknili prejšnje različice adapterja in cevk Accu-Chek Insight.

Prosimo, da na tej povezavi preberete uradno obvestilo.

V nadaljnjih poljih so informacije, s katerimi lahko ugotovite, ali so pripomočki v vaši zalogi iz problematičnih serij, ter najdete nadaljnja navodila, kako jih lahko brezplačno zamenjate.

Serija vaših izdelkov ni problematična. Zato lahko nadaljujete z uporabo adapterjev in cevk. Ukrepanje ni potrebno.

Če želite preveriti drugo serijsko številko, prosimo, da jo vnesete v polje Vpišite številko serije

Pri tej SERIJI smo ugotovili težave.

Ker je varnost uporabnikov naša prednostna naloga, vas prosimo:

  • da takoj prenehate uporabljati adapter in cevko iz navedene serije;
  • da izpolnite spodnji obrazec in s tem brezplačno naročite zamenjavo problematičnih pripomočkov.

Hvala za vaš čas in pozornost, ki ste jo namenili temu pomembnemu obvestilu. Iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Prosimo, da izpolnite spodnji obrazec in s tem naročite nadomestne pripomočke. Ob tem poudarjamo, da je treba izdelke iz omenjenih serij vrniti, potem ko prejmete zamenjavo. (Izdelkov ne zavrzite, preden ne prejmete navodil za vračilo.) Po elektronski pošti vas bomo obvestili o poteku zamenjave.

Rok uporabnosti za to serijsko številko je potekel. Izdelki s pretečenim rokom uporabnosti so lahko vzrok za nezadostno dovajanje insulina ali niso več sterilni. Uporabljajte le izdelke pred iztekom roka uporabnosti. Izdelke s pretečenim rokom uporabnosti zavrzite v skladu z lokalnimi predpisi. Izdelkov s pretečenim rokom uporabnosti ne zamenjujemo z novimi.