Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kontakti

Hvala, da ste obiskali spletno stran Accu-Chek.

Če imate težave s svojim merilnikom ali vas zanimajo splošne informacije o naših storitvah, nas pokličite ali nam pošljite sporočilo.

Center za pomoč uporabnikom in servis zagotavlja podporo za vse izdelke Accu-Chek.
Dosegljivi smo od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.

Naslov:
Roche d.o.o.,
Stegne 13 G,
1000 Ljubljana

Brezplačen telefon:
080 12 32

Za uporabnike insulinskih črpalk Accu-Chek smo dosegljivi 24/7 na telefonski številki 0 51 213 374.

Pošljite nam el. sporočilo

Vaše navedene podatke želimo uporabljati za namene obveščanja o skrbno izbranih informacijah in ponudbah, za katere ugotavljamo, da bi bile za vas koristne in se nanašajo na informacije o vodenju in zdravljenju sladkorne bolezni, življenju s sladkorno boleznijo, vodenju podatkov o sladkorni bolezni, izboljšavi izdelkov, novih izdelkih in ponudbah za nove izdelke ter na pozive za posodobitev podatkov pri Accu-Chek, če boste s tem izrecno soglašali. Več v pravnem obvestilu

Če želite prejemati informacije, potrebujemo vašo prostovoljno privolitev. Vaši posredovani podatki se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja ne odjavite. Če osebnih podatkov ne posredujete ali če privolitev prekličete, Roche d.o.o. ne more izpolniti namena, za katerega se podatki zbirajo. Poleg tega imate pravico do vpogleda v zbrane osebne podatke, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pravica do pozabe«), pravico do omejitve obdelave, pravico do ugovora ter pravico do prenosa podatkov. 

Od prejemanja informacij se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da pišete na elektronski naslov [email protected], ali pa tako, da pokličete brezplačen telefon 080 12 32 (od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro). Vsa sporočila bodo vedno vsebovala informacijo, kako se lahko odjavite oz. urejate svojo prijavo. 

Če menite, da omenjena obdelava osebnih podatkov krši določila na področju varstva osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo tudi pri informacijskem pooblaščencu.