Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Pogosta vprašanja

Splošna vprašanja

Z napravo za vstavljanje Accu-Chek LinkAssist Plus se lahko zanesete na to, da je infuzijski set vedno vstavljen, kot je treba. Gre za izbiro – svoj set lahko vstavite ročno ali si pomagate z napravo za vstavljanje.

Napravo za vstavljanje Accu-Chek LinkAssist Plus smo oblikovali tako, da smo jo prilagodili širokemu krogu uporabnikov. Nekaterim je vstavljanje infuzijskega seta neprijetno dejanje, nekateri imajo težave z vidom, nekateri pa želijo infuzijski set vstaviti tudi na težko dosegljivih območjih.

Napravo za vstavljanje Accu-Chek LinkAssist Plus smo razvili za vse, ki imajo raje samodejno vstavljanje. S tem smo poskrbeli za vedno zanesljivo vstavitev kanile in vstavitev tudi na težko dostopnih mestih za infuzijo.

Naprava za vstavljanje Accu-Chek LinkAssist Plus je razvita posebej za samodejno vstavljanje infuzijskega seta Accu-Chek Insight Flex.

Da. Prav zato jo lahko uporabite tudi na težko dosegljivih mestih za infuzijo.

Prosimo, da napravo odložite v koš za odpadke ali kateri drug primeren zabojnik.

Če je potrebno, obrišite zunanjost naprave za vstavljanje Accu-Chek LinkAssist Plus z običajnim sredstvom (npr. 70-% izopropanol) in pustite, da se osuši. Naprave za vstavljanje ne namakajte v čistilno sredstvo.

Ne, to ni potrebno.

Zdravstveno osebje in edukatorji so primeren vir informacij za pravilno uporabo tudi te naprave. Posebno usposabljanje ni potrebno, saj boste videli, da je uporaba naprave za vstavljanje Accu-Chek LinkAssist Plus enostavna. Dovolj je, da sledite priloženim navodilom.

Ne. Naprava za vstavljanje Accu-Chek LinkAssist Plus je samo za osebno uporabo. Ne smejo je uporabljati še drugi.

Still can't find what you need?

Prosimo za vaše mnenje!

POJDI >

Accu-Chek LinkAssist Plus

Opis

Samodejna vstavitev infuzijskega seta Accu-Chek Insight Flex, tudi na težko dostopnih mestih. Z napravo za vstavljanje Accu-Chek LinkAssist Plus se lahko zanesete na to, da bo vstavitev nadzorovana – v napravo je vgrajena varnostna zaklopka, ki prepreči nenadzorovano sprožitev igle. Le vstavite infuzijski set, ga namestite na pravo mesto in kliknite, da se vstavi.

Navodila za uporabo

VSTAVITEV

Kot 90°

INFUZIJSKI SET

Accu-Chek Insight Flex

MEHANIZEM

Delovanje na en klik

Lastnosti
  • Hitra vstavitev infuzijskega seta Accu-Chek Insight Flex
  • Varnostna zaklopka pomaga preprečiti nenadzorovano vstavitev ali preden ste nanjo pripravljeni
  • Narejen tako, da je z njim vedno zagotovljena varna namestitev kanile
  • Lažja vstavitev na težko dosegljivih mestih za infuzijo
Tehnični podatki
Kot vstavitve:

naravnost, 90°

Višina:

65 mm

Združljiv infuzijski set:

Accu-Chek Insight Flex